A lézerharc csapatjátékról

A lézerharc az egyik leggyorsabban fejlődő, ember-ember elleni interaktív csapatjáték.
Az egyik legnagyobb előnye a hasonló paintball-al és airsofttal szemben, hogy semmilyen védőfelszerelést nem igényel, illetve az infravörös fénysugár teljesen ártalmatlan a szervezetre és fájdalommentes a játékosokra nézve.

A két csapat közötti csatázást az érdekes játékszabályok, speciális szerepek, a fedezékek használata,
a találatok egyéni és csapat szinten is lehetővé tevő megjelenítése ( STAT-ok kivetítése) és nem utolsó sorban a látványos fény és hangeffektusok teszik roppant élményszerűvé.
20 főnél nagyobb létszám esetén a lézercsata mellett hamarosan egyéb játékokat is biztosítunk a kieső játékosoknak, vagy éppen lézerharcra, cserére váró csapatoknak.

A "fegyver" valójában nem lézerfénnyel működik, hanem infravörös jellel, akárcsak a TV távirányítója, ezért az emberi testre és a szemre teljesen ártalmatlan. A fegyverek ezzel az infravörös fénnyel lépnek kapcsolatba a többi játékoson elhelyezett szenzorral. A cél az életben maradás, a találatok elkerülése és az ellenség harcképtelenné tétele. Az ellenfelet akár 150 méterről is el lehet találni. A találatot a felvillanó szenzor jelzi, valamint hangjelzés kíséri, és az áldozat automatikusan elveszt egy életet. Ha játékos összes élete elfogyott, a puskája "lemerül" és véget ér számára a játék. 

Kevesen vannak, akik még ne próbálták volna ki magukat a gép előtt, egy-egy számítógépes játékhős bőrébe bújva és nem lövöldöztek volna halomra ilyen-olyan garantáltan rossz kinézetű ellenségeket. Eljött az ideje egy igazi "csatának"! Bújj vissza a saját bőrödbe és ragadj a kezedbe Te is egy lézer fegyvert. Mutasd meg ellenfeleidnek, társaidnak hogy nem csak a számítógép mögött vagy "nagy legény".

Előnyei

  • Nem káros a környezetre, mivel csak infra jelet küld
  • A fegyverek nem lőnek ki semmiféle lőszert, éppen ezért nem jár fájdalommal, nem balesetveszélyes 
  • Nincs semmilyen káros hatása az emberi szervezetre, szemre
  • Akár 7 éves kortól, de akár hölgyek is játszhatják 
  • A fiatalokat kiszakítja a számítógépek elöl, és aktív mozgásra ösztönöz 
  • Nincs szükség védőfelszerelésre (pl. protector mellények, maszkok)
  • A sérülés lehetősége az alapvető szabályok betartása mellett, szinte a nullával egyenlő

7-16 Éves korig aláírt szülői nyilatkozatot HOZZ magaddal, melyet innen tölthetsz le!